Köszöntő

Önkéntes Tűzoltó Egyesületünk a 2019-es év során 221 026 Ft támogatásban részesült, az adójuk 1 %-át részünkre felajánlók által, amelyet működési költségekre és technikai fejlesztésekre fordítottunk. Adószámunk: 18970623-1-08 Köszönjük segítségüket!

Tisztelt Látogató!

Örömmel veszem, hogy időt szentel a fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület honlapjának megtekintésére. Sajnos a mai világban a mindennapi ember többsége nem tudja elképzelni, hogy mi a rendeltetése az Önkéntes Tűzoltó Egyesületeknek, ezért elsődleges célunk, hogy betekintést nyerhessen egyesületünk mindennapos életébe, áttekinthetőbb legyen annak működése és megismerjen egy rendkívül jó közösségi életet élő szervezetet.

A további linkekből kiderül, hogy a céltudatos és sok áldozatot kívánó munkák mellett sok kikapcsolódást nyújtó programokkal látjuk el tagjainkat, és bizonyos esetekben a környék lakosságát is.

Egyesületünk tiszteletre méltó múlttal rendelkezik, de a jövőbeni elképzeléseink legalább ilyen érdemeket válthatnak ki megvalósulásuk esetén. Kívánok hasznos és kellemes időtöltést az oldal megtekintése folyamán.

Vécs Pál

ÖTE parancsnok

Az oldal megtekintéséhez Firefox 2 vagy újabb webböngésző és minimum 1024 * 768 -as felbontás ajánlott!

content_right1.png
Copyright 2008 - Minden Jog Fenntartva Önkéntes Tűzoltó Egyesület - Fertőszentmiklós!