Hírek, Események

hirekicon
Lépj előre! Kompetenciafejlesztés az önkéntes tűzoltóknál
hirekicon
2022. december. 15.

hirekicon
Nyertes Leader pályázat
hirekicon
2022. december. 15.

hirekicon
Két autó és egy kamion ütközött az M85-ösön Nagylózsnál
hirekicon
2021. június. 03.

Két gépkocsi és egy kamion szenvedett balesetet az M85-ös autóút Sopron felé vezető oldalán, a 65-ös kilométernél Nagylózs térségében. Az esethez a sopronkövesdi hivatásos, valamint a hegykői és a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltókat is riasztották akik áramtalanították a járműveket. A balesetben három személy is megsérült, őket a mentők kórházba szállították.


forrás: kisalfold.hu

hirekicon
Adó 1% felajánlás
hirekicon
2021. május. 18.

hirekicon
Kigyulladt egy garázs Fertőszentmiklóson
hirekicon
2021. február. 11.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű garázs csütörtök délután a Győr-Moson-Sopron megyei Fertőszentmiklós Árpád utcájában. A tűzhöz a kapuvári hivatásos és a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

forrás: kisalfold.hu

hirekicon
Két gépkocsi karambolozott a 85-ös főút Fertőszentmiklós és Pereszteg közötti szakaszán
hirekicon
2020. november. 24.

Összeütközött két gépkocsi kedd kora este Győr-Moson-Sopron megyében, a 85-ös főút Fertőszentmiklós és Pereszteg közötti szakaszán, Fertőszentmiklós közelében. A balesethez a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították az egyik járművet.

forrás: kisalfold.hu

hirekicon
Kazánház és kocsibeálló égett Fertőszentmiklóson
hirekicon
2020. augusztus. 17.

Egy kazánház és egy gépkocsibeálló égett Fertőszentmiklóson, a Szerdahelyi utcában, a 85-ös főút kereszteződésének közelében. A tűz átterjedt a lakóház egyik szobájára is. A körülbelül száz négyzetméteren felcsapott lángokat a kapuvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók két irányból, négy vízsugárral eloltották. Az egységek átvizsgálták és átszellőztették az épületet, megbontották a falburkolatot, a födémeket, de beizzást nem tapasztaltak – közölte a katasztrófavédelem hétfőn délután.

forrás: kisalfold.hu

hirekicon
Kazánház égett Fertőszentmiklóson
hirekicon
2020. április. 14.

Egyesületünk a mai nap nem sokkal 15 óra előtt kapta a riasztást, miszerint Fertőszentmiklóson a Hársfa utcába egy családi házhoz épített melléképületben tűz keletkezett. Egységünk a helyszínre vonult, majd a felderítést követően 1 db "C" vízsugárral megkezdte a tűz oltását. A helyszínre érkeztek még a kapuvári hivatásos tűzoltók, akikkel közösen az eset végleges felszámolása megtörtént.

forrás: kisalfold.hu

hirekicon
Tűz ütött ki egy fertőszentmiklósi családi ház pincehelyiségében
hirekicon
2020. április. 12.

Tűz ütött ki egy családi ház pincehelyiségében vasárnap délután a Győr-Moson-Sopron megyei Fertőszentmiklós Mező utcájában. A tűzhöz a kapuvári hivatásos és a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a tűzzel érintett helyiség átszellőztetését és az épület átvizsgálását.

forrás: kisalfold.hu

hirekicon
Árokba lökte a kocsit egy teherautó Fertőszentmiklósnál
hirekicon
2020. április. 09.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 85-ös számú főút 57+500. kilométerszelvényében, Fertőszentmiklós térségében, 2020. április 9-én 8 óra 20 perckor. Egy 25 éves iváni férfi közlekedett – pótkocsit vontató – tehergépjárművel Fertőszentmiklós felől, Pereszteg irányába. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte balra kanyarodni szándékozó és forgalmi okból megálló személygépkocsi mögött, amelynek következtében hátulról nekiütközött, és a bal oldali vízelvezető árokba lökte. Az autót vezető nő a baleset során megsérült, ezért őt mentőhelikopter vitte kórházba. A helyszínre Egyesületünk mellett vonult Kapuvár HTP is. 

Hírek archívum 2017

Hírek archívum 2016

Hírek archívum 2015

Hírek archívum 2014

Hírek archívum 2013

Hírek archívum 2012

Hírek archívum 2011

Hírek archívum 2010

Hírek archívum 2009

Az oldal megtekintéséhez Firefox 2 vagy újabb webböngésző és minimum 1024 * 768 -as felbontás ajánlott!

content_right5.png
Copyright 2008 - Minden Jog Fenntartva Önkéntes Tűzoltó Egyesület - Fertőszentmiklós!