Hírek, Események

hirekicon
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
hirekicon
2011. december. 20.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! - Önkéntes Tűzoltó Egyesület Fertőszentmiklós

hirekicon
Elméleti továbbképzések rendje
hirekicon
2011. december. 07.

Egyesületünk tagjainak folyamatos elméleti továbbképzését - az elmúlt évekhez hasonlóan - az idei téli időszakban is folytatjuk. Az elméleti továbbképzések a következő tematika szerint zajlanak:

 

 

Ifjúsági képzés

16 éves korig

Felnőtt képzés

16 éves kortól

2011.

december 16.

Tűzvédelmi alapismeretek

Előadó: Ábrahám László

Időpont: 16:00

Paksi Atomerőmű tűzvédelme

Előadó: Horváth Káli István

Időpont: 18:00

2012.

január 13.

Tűzoltó felszerelések és eszközök

Előadó: Kóbor Ádám

Időpont: 16:00

Tűzoltó kötelek és kötések

Előadó: Farkas Norbert

Időpont: 18:00

január 20.

Tűzoltási technikák

Előadó: Kiss Tamás

Időpont: 16:00

Műszaki mentési ismeretek

Előadó: Pirger Attila

Időpont: 18:00

Az oktatási tematika letölthető a Dokumentumok menüpont alatt.

hirekicon
40 órás alapfokú tűzoltó tanfolyam Fertőszentmiklóson
hirekicon
2011. november. 19.

A Leader pályázati program keretében, Egyesületünk székhelyén került megtartásra 2011. október 22-ei kezdettel, öt héten keresztül, heti egy alkalommal a 40 órás alapfokú tűzoltó tanfolyam. A Velux Magyarország Kft. létesítményi, Fertőendréd ÖTE és Fertőszentmiklós ÖTE önkéntes tűzoltói elengedhetetlen alapvető elméleti és gyakorlati ismeretek sajátítottak el a képzés során. A tanfolyam befejezését képező záróvizsgára november 19-én került sor, amelyet a 22 hallgató sikeresen teljesített.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Tűzoltószertár átadási ünnepség
hirekicon
2011. október. 15.

Tűzoltószertár átadási ünnepségA fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület régi álma vált valóra 2011. október 15-én; sor került a megújult tűzoltószertár átadására.

Az épület felújításának gondolata, már mintegy tíz évvel ezelőtt vetődött fel, és hosszú munka eredményeként bővülhetett, és épülhetett újjá. Az építkezést (felújítást) Fertőszentmiklós városvezetése is indokoltnak és célszerűnek találta, az Önkéntes Tűzoltó Egyesület elmúlt évtizedeiben végzett tevékenységei miatt. Egyesületünk egyébként Fertőszentmiklós Város legrégebben – 1889-ben – alakult, és legnagyobb tagszámú – 47 felnőtt, és 38 ifjúsági tűzoltó – civil szervezete.

Az Egyesület tagsága aktívan kivette részét az építkezési munkálatok előkészítéséből; mintegy 6000 munkaórát dolgoztak összesen az utolsó két évben, egy közös cél érdekében. Hisz az elmúlt időszakban több épület elbontását is elvállaltuk bontási anyag fejében, ezzel hozzájárulva az építési költségek csökkenéséhez, továbbá az építés folyamán is rendkívül sok munkát végeztek tagjaink.

Egyesületünk munkáján túl a tényleges építkezés 2011 év elején kezdődött meg, amelyet egy építőipari cég vállalt el. A földszinti szerbeállások aljzata felújításra került, és ezen a szinten lévő kiegészítő jellegű helyiségek is megújultak. Megtörtént az eddigi épület teljes tetőterének beépítése, valamint megvalósult a részleges akadálymentesítése is. Megtörtént a tűzoltószertár teljes külső hőszigetelése, fűtésének korszerűsítése.

A tűzoltószertár avatási ünnepségen részt vett Ivanics Ferenc Gy-M-S megyei országgyűlési képviselő, Kóczán Zoltán a Gy-M-S megyei közgyűlés alelnöke, Csikár Zsolt őrnagy a Gy-M-S Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Megyei Tűzoltósági Felügyelője, Balogh Ferenc tűzoltó ezredes a Gy-M-S Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke, Horváth Tibor Fertőszentmiklós Város polgármestere, Török Melinda Fertőszentmiklós Város jegyzője, Jagadics Géza a Betonépfor Kft. Ügyvezető Igazgatója. A rendezvényen egyesületünk külföldi tűzoltó barátai is képviseltették magukat: vendégeink közt tisztelhettük Schattendorf (Ausztria) polgármesterét; Alfréd Glafl Urat, és Eduard Haring volt Tűzoltóparancsnok Urat is. Pleidelsheim (Németország) tűzoltói is képviseltették magukat: Ralf Trettner polgármester Úrral, és Frank Holzwarth Tűzoltóparancsok Úrral élükön.

Egyesületünk épületének megújulásával szervezetünk útjának egy nagyon fontos állomásához érkeztünk, amely további lehetőségeket teremt egyesületünk jövőjét illetően.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Tűzoltószertár átadási ünnepség
hirekicon
2011. október. 02.

Tűzoltószertár átadási ünnepség

hirekicon
Vasoszlopot vágott ki egységünk
hirekicon
2011. szeptember. 10.

2011. szeptember 10-én, - lakossági segítségkérésre - egy fertőszentmiklósi lakóháznál egy kb. 10 méter magas vasoszlopot vágott ki egységünk, amelyen egykor TV antennákat helyeztek el. A munálatokat nehezítette, hogy az oszlop a telken lévő lakóház tövében helyezkedett el, és a szűk udvar miatt, csak darabokban lehetett eltávolítani a helyéről.

hirekicon
Önkéntesek gyakorlata Fertőendréden
hirekicon
2011. augusztus. 26.

2011. augusztus 26-án, a térségben működő Önkéntes Tűzoltó Egyesületek részére szervezett gyakorlat (un. vizesgyakorlat) megrendezésére a fertőendrédi Általános Iskolában került sor.

A feltételezés szerint a számítástechnika teremben elektromos zárlat keletkezett, majd attól meggyulladtak az elektromos kábelek és a bútorok is. Az iskola aulája füsttel telítődött, a termekben három fő bennrekedt. A résztvevő önkéntes egységek a szituáció során gyakorolták (légzőkészülékkel) a füsttel telített helyiségekben való közlekedést, a bennrekedt személyek mentését mentőálarc alkalmazásával.

A gyakorlat szakmai felügyeletét és értékelését Regényi Győző tű. őrgy. a Soproni Polgári Védelmi Kirendeltség vezetője végezte.

Beavatkozó egységek:
Fertőendréd ÖTE
Petőháza ÖTE
Fertőszentmiklós ÖTE
Hegykő ÖTE

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Veszélyes fát vágtunk ki
hirekicon
2011. augusztus. 25.

2011. augusztus 25-én a fertőszentmiklósi Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola területén - az iskola kérésére - elöregedett, elszáradt és ez által már veszélyessé vált diófát vágott ki egységünk.

hirekicon
VI. Hadarics Ferenc Tűzoltó Emlékverseny
hirekicon
2011. augusztus. 06.

2011. augusztus 6-án Fertőendréden a Fertőendrédi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Soproni Tűzoltóság közreműködésével került megrendezésre a VI. Hadarics Ferenc Tűzoltó Emlékverseny, amelyen Győr-Moson-Sopron megye tűzoltó csapatai vettek részt. Összesen 18 szervezet 39 csapata mérte össze tudását kismotorfecskendő szerelésben, és staféta futásban.

Egyesületünk három különböző kategóriában egy-egy csapattal versenyzett, és két első, valamint egy második helyezést ért el.

„A” Gyermek leány kategória
I. Fertőszentmiklós ÖTE

„A” Gyermek fiú kategória
I. Fertőszentmiklós ÖTE
II. Fertőendréd ÖTE
III. Bezi ÖTE

„B” Ifjúsági leány kategória
I. Mosonszolnok ÖTE
II. Fertőszentmiklós ÖTE
III. Bezi ÖTE

„B” Ifjúsági fiú kategória
I. Hegykő ÖTE
II. Mosonszolnok ÖTE
III. Völcsej ÖTE

„C” Felnőtt női kategória
I.  Hegykő ÖTE
II. Völcsej ÖTE
III. Mosonszolnok ÖTE

„C” Felnőtt férfi kategória
I. Hidegség ÖTE
II. Hegykő ÖTE
III. Petőháza ÖTE

Résztvevő szervezetek:
Abda ÖTE
Bezi ÖTE
Fertőendréd ÖTE
Fertőhomok ÖTE
Fertőszentmiklós ÖTE
Győrújbarát ÖTE
Hegykő ÖTE
Hidegség ÖTE
Jánossomorja ÖTE
Lövő ÖTE
Mosonszolnok ÖTE
Petőháza ÖTE
Rábapordány ÖTE
Sopron HÖT
Sopronhorpács ÖTE
Velux Létesítményi Tűzoltósága
Vitnyéd ÖTE
Völcsej ÖTE

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
IV. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny Gyöngyösön (CTIF)
hirekicon
2011. június. 26.

2011. június 25-én és 26-án került megrendezésre a IV. Hagyományos Tűzoltóverseny (CTIF) Gyöngyösön. A versenyen azok a szervezetek vehettek részt, amelyek az ezt megelőző területi versenyeken megfelelő eredménnyel szerepeltek, hogy az országos versenyen is megmutathassák tudásukat. A legeredményesebben azok voltak, akik az oltási gyakorlaton és az akadály váltófutásban a lehető legkevesebb hibaponttal és legkevesebb időn belül teljesítették a feladatot. Összesen 24 település, 34 csapata, 9 kategóriában mérte össze tudását.

Győr-Moson-Sopron megyét női kategóriában Mosonszolnok ÖTE csapata, férfi kategóriában Fertőszentmiklós ÖTE csapata képviselte. A megyét képviselő csapatok a középmezőnyben végeztek: Mosonszolnok ÖTE női kategóriában 11 csapat közül a 7. helyet szerezte meg, Fertőszentmiklós ÖTE férfi kategóriában 14 csapat közül a 8. helyezést érte el.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Beszámoló a 2011-es Tűzoltónapról
hirekicon
2011. június. 22.

Egyesületünk ez idei évben június 19-én rendezte meg 17. alkalommal, fennállásának 122. évében, a már hagyományossá vált tűzoltónapját.

A nap 5 órakor reggeli zenés ébresztővel kezdődött, majd az egyesület tagjai ünnepi szentmisén vettek részt, 10 óra 30 perctől, amelyet felvonulás követett. Az felvonulást követő megemlékezésen ünnepi beszédek, és szakmai beszámolók hangzottak el, meleyeket Horváth Káli István elnök, Vécs Pál parancsnok, Horváth Tibor polgármester, Balogh Ferenc Gy-M-S megyei Tűzoltószövetség elnöke és Frank Holzwart németországi testvérkapcsolatunk, Pleidelsheim parancsnoka tartottak. Az ünnepségen 25 éves szolgálati érem és ajándéktárgy átadására is sor került.

A délutáni szakmai bemutatók, melyek 15 óra 30 perckor, elsőként az iskolai leány csapat 800 l/p- es kismotorfecskendő szerelésével kezdődtek. Ezt követően egy kuriózumnak számító, 1950-es és 1960-as években használt Csonka János gépgyár által gyártott 400 l/p-es kismotorfecskendővel hajtottak végre bemutatót az egyesület idősebb tűzoltói.

Mindezt követően került sor egy meggyújtott gázpalack porlasztott sugárral történő oltására, valamint az impulzusoltó készülék bemutatására és használatára.

A kis bemutatók után egy szimulált közúti káreset felszámolását tekinthették meg az érdeklődők.

A feltételezés szerint az autós ittas állapotban elütött egy motorkerékpárost. A gépjármű az ütközést követően letért az úttestről és felborult A gépjárműben ketten utaztak, egyiküknek sikerült kimásznia, ő értesítette a mentőket és a tűzoltókat.

A beszorult személy mentését követően a személyautó kigyulladt, amelyet az egység egy hab és egy vízsugárral fékezett meg.

17 órától a helyi Rozmaring Nyugdíjas Klub tartott előadást, eközben gyermekek részére volt tűzoltóautós városnézés, puttonyfecskendővel célbalövés. Továbbá tömlőteke és ládamászás.

Estétől pedig zenés bált tartottunk.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Nádégetés Fertőszentmiklóson
hirekicon
2011. június. 12.

2011. június 11-én, abban kérték egységünk segítségét, hogy a Fertőszentmiklós Fertődi utcában található Nádgazdaság telephelyén elhelyezett nagy mennyiségű nádat felügyelet mellett égessük el, mert azok értékesítésre már nem alkalmasak.

Tíz főből álló egységünk mintegy 8 és fél órán keresztül felügyelt a terület égetésénél, és két oldalról egy-egy alapvezetéket, illetve "C" sugarat helyezett készenlétbe.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Tűzoltónap Fertőszentmiklós 2011
hirekicon
2011. június. 07.

Egyesületünk hagyományaihoz híven az idei évben is megrendezi Szent Flórián tiszteletére, tűzoltónapi programját. Ez alkalommal 2011. június 19-én, vasárnapi napon, Fertőszentmiklóson az Ifjúság téren kerül megrendezésre.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

hirekicon
I. Fokozatú Tűzoltóverseny Sopronhorpácson
hirekicon
2011. június. 04.

2011. június 4-én Sopronhorpácson került megrendezésre az I. fokozatú tűzoltóverseny, amelyen 13 szervezet (12 egyesület, 1 létesítményi tűzoltóság) 38 csapata mérte össze tudását kismotorfecskendő szerelésben, és váltófutásban.

Egyesületünk mind a hat kategóriában (gyermek fiú/leány, ifjúsági fiú/leány, felnőtt férfi/női) nevezett és a - versenyt megelőző - több mint két hónapos felkészülésnek köszönhetően eredményesen szerepelt.

 

Kategóriák szerinti eredmények:

"A"gyermek fiú:

I.  Fertőszentmiklós

II.  Fertőendréd

III. Sopronhorpács

 

"A" gyermek leány:

I. Fertőszentmiklós

 

"B" Ifjúsági fiú:

I. Fertőszentmiklós

II. Petőháza

III. Hegykő

 

"B" Ifjúsági leány:

I. Fertőszentmiklós

II. Fertőendréd 1. sz. csapata

III. Fertőendréd 2. sz. csapata

 

"C" Felnőtt férfi

I. Fertőszentmiklós

II. Hidegség

III. Hegykő

 

"C" Felnőtt női

I. Fertőszentmiklós

II. Hegykő 2. sz. csapata

III. Hegykő 1.sz. csapata

 

Összetett kategória

I. Fertőszentmiklós "C" felnőtt férfi

II. Hidegség "C" felnőtt férfi

III. Fertőszentmiklós "B" Ifjúsági fiú

 

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Égett a szeméttelep Fertőszentmiklóson
hirekicon
2011. május. 27.

2011. május 27-én körülbelül 700 négyzetméteren lángolt a fertőszentmiklósi szeméttelep, amelynek oltását a Soproni Tűzoltóság, a Kapuvári Tűzoltóság, valamint Egyesületünk egysége végezte.

hirekicon
CTIF Hagyományos Tűzoltóverseny Fertőendréden
hirekicon
2011. május. 21.

2011. május 21-én Fertőendréden került megrendezésre a Regionális Tradicionális Tűzoltóverseny, amelyen ,,A" kategóriában egyesületünk is részt vett.

A régiós versenyen Vas és Győr-Moson-Sopron megye hat tűzoltó szervezetének tizenegy csapata mérte össze tudását a különböző kategóriákban. A legjobbnak az  a csapat bizonyult, amely legrövidebb időn belül, legkevesebb hibaponttal hajtotta végre az osztott sugár szerelését, valamint a stafétafutást.

Egyesületünk  Férfi csapata (,,A'') a regionális versenyen II. helyezést ért el, míg megyei tekintetben az I. helyezést szerezte meg, jogot szerezve arra, hogy az országos versenyen résztvehessen.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Májusfát állított egyesületünk
hirekicon
2011. május. 01.

A már megszokott módon, hagyományainkhoz híven az idei évben is Májusfát állított egyesületünk városunk temploma melletti parkolóba. Így, - május hónapban -  egy 18 méteres feldiszített hársfa ékesíti városunk közterét.

hirekicon
Víztározót ürítettünk ki
hirekicon
2011. március. 22.

2011. március 22-én önkormányzati kérésre a Fertőszentmiklós, Rákóczi utcai - egykori Graboplast épület védelmére létesített - 100 m3-es víztározó kiszivítását végeztük el, Rába Tü4-es vízszállító gépjárművünkkel. A munkálatok kb. két órát vettek igénybe.

hirekicon
Terület égetésénél felügyeltük
hirekicon
2011. március. 12.

2011. március 12-én - előzetes lakossági segítségkérésre - egy Fertőszentmiklós-Csapod között elhelyezkedő, vágástéri hulladékkal, és száraz avarral rendelkező 1,5 hektáros terület felégetésénél közreműködött egységünk.

A közreműködés során kiemelt figyelmet fordítottunk a terület mellett elterülő erdősített rész védelmére.

hirekicon
Két helyszínen vágott ki fákat egységünk
hirekicon
2011. március. 12.

Épületre veszélyes fákat vágtunk ki 2011. március 12-én, Fertőszentmiklóson a Fertődi utcában.
Az elöregedett, magasra nőtt diófa villany és telefonvezetékeket is veszélyeztetett, azok közvetlen közelébe nőtt, ezért a fa kivágását kiemelt figyelemmel kellett elvégezni.

Ugyanezen a napok Fertőszentmiklóson a Béke utcában is lakóházra és melléképületre veszélyes fűzfát vágott ki egységünk

hirekicon
Ügyeleti szolgálatot teljesített egységünk Sopronban
hirekicon
2011. február. 12.

Egyesületünk 2011. február 12-én, reggel 8 órától ,délután17 óráig ügyeleti szolgálatot látott el Sopron Megyei Jogú Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságán. Jelzés ez idő alatt a Soproni Tűzoltósághoz nem futott be, így vonulásra nem került sor. Az ügyeleti szolgálat során elméleti és gyakorlati ismereteiket bővíthették hat főből álló egységünk tagjai.

A délelőtt folyamán Pirger Attila  fhdgy. szolgálatparancsnok oktatást tartott a tűzoltóság szervezeti felépítéséről, ismertette bizonyos beosztásokkal járó kötelezettségeket és jogokat.

A nap folyamán a raj tagjai közelebbről megismerkedtek a Soproni Tűzoltóság gépjárműveivel, az azokon található tűzoltó szakfelszerelések elhelyezésével, az esetleges speciális felszerelések használatával. Ismertetésre kerültek a tűzoltóság kisgépeinek főbb paraméterei, jellemző tulajdonságaik és használatuk (feszítő-vágó berendezések, gyorsvágók, darabolók stb.) Egységünk közelebbről megismerte Sopron létra szerét is.

Gyakorlati feladatban mérték fel az egység tudását: osztott sugár szerelését kellett végrehajtani húsz méteren belül található tűzcsapról való táplálással, illetve egy másik feladatban a gépjárműre felszívásos táplálást kellett szerelni. A gyakorlatot Pirger Attila fhdgy.értékelte.

A nap végén a füsttel telített helyiségben történő tájékozódást tanulták, tapasztalták tűzoltóink. Légzőkészülék használatával kellett két-két tűzoltónak a számukra ismeretlen alaprajzú – füsttel telített - pincében elrejtett, előre megadott tárgyat megtalálni.

Az eseményről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
2010-es év értékelő közgyűlése
hirekicon
2011. február. 09.

Egyesületünk a 2010-es év értékelő közgyűlését, 2011. január 28-án tartotta meg. A rendezvényen részt vettek egyesületünk tagjai, valamint meghívott vendégeink.

Meghívott vendégeink közt tisztelhettük
Beke Zoltán tű. alez. Urat, a Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató helyettesét,
Csuka Zsolt tű. alez. Urat, a soproni tűzoltóság parancsnokát,
Varga István tű. alez. Urat, a kapuvári tűzoltóság tűzmegelőzési osztályának vezetőjét,
Balogh Ferenc nyugalmazott állományú tű. alez. Urat, a Győr-Moson-Sopron megyei Tűzoltó Szövetség elnökét,
Horváth Tibort, Fertőszentmiklós Város polgármesterét,
Török Melindát, Fertőszentmiklós Város jegyzőjét,
Juronics Zoltánné jegyzőkönyvvezetőt.

A közgyűlésen beszámoltunk éves tevékenységünkről, ismertettük pénzügyi helyzetünket, és a jövő évi fejlesztési terveinket.
A közgyűlésen - egyesületünk iránt tanúsított elkötelezettségük jeléül - hét személy tett ünnepélyes fogadalmat, és vált ezzel szervezetünk teljes jogú, felnőtt tagjává:

 • Horváth Zsófia
 • Németh Orsolya
 • Farkas Norbert
 • Kiss Tamás
 • Kóbor Ádám
 • Pirger Attila
 • Szigethy Attila

Mindenképp örömteli, hogy köztük több olyan ifjú tűzoltó is tett fogadalmat, akik már tizenévesen léptek be ifjúsági tűzoltónak, így már kisebb tűzoltói múltat tudhatnak magukénak. Az újonnan belépett felnőtt tagokon kívül hét általános  iskolás kapott tűzoltó igazolványt, és vált ezzel az tűzoltó egyesület ifjúsági tagjává:

 • Bors Regina
 • Csepi Viktória
 • Folyi Petra
 • Tömördi Sára
 • Heiszig Mátyás
 • Horváth Richárd
 • Kóbor Máté

A 2010-es év során végzett kimagasló munkájáért elismerésben részesült Varga Zsolt tűzoltó, és Pákozdi Tamás ifjúsági tűzoltó.

A rendezvényről készült fényképek megtekinthetőek a képgalériában.

hirekicon
Veszélyes fákat vágtunk ki
hirekicon
2011. január. 25.

2011. január 25-én, előzetes lakossági segítségkérés alapján Fertőszentmiklóson a Szent István utcában öt 15-20 méter magas lakóházra veszélyes fenyőfát vágott ki egységünk.

 

hirekicon
Megemlékezésen vettünk részt
hirekicon
2011. január. 12.

2010. január 12-én a Don-kanyarban elesett hőseink tiszteletére rendezett ünnepségen vettünk részt, a Jubileumi Kettős Keresztnél. A hősi halált halt doni hősök tiszteletére gyújtott emléktűz mellett ünnepi beszédet mondott Ivánkovits Lászlóné, történelem szakos tanár.

A megemlékezésen közreműködött a Fertőszentmiklósi Rozmaring Hagyományőrző Nyugdíjas Egyesület és a fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

hirekicon
Védőfelszerelésben futottak tűzoltóink
hirekicon
2011. január. 01.

Sopronban a 2010-es év utolsó napján is megrendezték a már hagyományossá vált szilveszteri futást. A rendezvényen részt vettek a Soproni Rendvédelmi Egyesület, a Soproni Atlétika Klub, a Széchy Tamás Úszóegyesület futói.

A soproni Lővér körutat - a 5,6 km-es távot - a Soproni Tűzoltóság tűzoltói teljes védőruházatban és légzőkészülékben futották le. A szilveszteri futáshoz csatlakoztak egyesületünk, a Fertőszentmiklós ÖTE fiatal tűzoltói is, akik ugyancsak védőfelszerelésben futották le a távot.

Az eseményről készült újságcikk, és fényképek megtekinthetőek a Kisalföld napilap honlapján.

Hírek archívum 2017

Hírek archívum 2016

Hírek archívum 2015

Hírek archívum 2014

Hírek archívum 2013

Hírek archívum 2012

Hírek archívum 2011

Hírek archívum 2010

Hírek archívum 2009

Az oldal megtekintéséhez Firefox 2 vagy újabb webböngésző és minimum 1024 * 768 -as felbontás ajánlott!

content_right4.png
Copyright 2008 - Minden Jog Fenntartva Önkéntes Tűzoltó Egyesület - Fertőszentmiklós!